De digitale enquete voor dit jaar is online.
Via onderstaande link kan u deze nu terug vinden.

https://garageverkooplommel.be/content/category/enquete


-----------

Een prachtige dag om het weekend van Garageverkoop Lommel af te sluiten. Hopelijk nog ergens met een hapje en een drankje. Deelnemers kunnen uiteraard de enquĂȘte nog invullen, dat kan zowel op papier als via onze website zelf. En vergeet zeker ook geen foto door te sturen van je garagewinkel.... Zo maak je een dubbele kans om nog een leuke attentie te winnen van onze sponsors.


-----------


Ook ingeschreven voor deelname aan de 22ste editie van Garageverkoop Lommel op 29 en 30 april? We zijn druk bezig met het verwerken van de laatste inschrijvingen. Maar deelnemers hebben een email gekregen met foutieve data in! Het weekend van Garageverkoop Lommel is zoals op onze prachtige affiche vermeld op 29 en 30 april. Rond midden april starten we met de verdeling van onze infoboekje in de winkels. Dit is ook het moment dat we de enveloppen samenstellen met het promomateriaal voor onze deelnemers. We bezorgen deze enveloppen dan zo spoedig mogelijk aan onze talrijke deelnemers. (y)

PS.: Je kan je blijven inschrijven via deze website. Maar als ons infoboekje drukklaar is, verschijn je enkel nog in de online editie.  :-)

Update   27/04/2023 !!!

!!! De digitale editie is bijgewerkt !!!

Deze bevat nu nog meer verkoopsaanbod per deelnemer. Ook alle info van deelnemers die later hebben ingeschreven is toegevoegd. De deelnemers die wegens omstandigheden niet meer meedoen zijn verwijderd uit de lijsten.

Ga naar de downloadsectie om de meest recente versie te openen of volg onderstaande link.